According to the Russian envoy to the UN Viktor Churkin there are armed groups operating in Syria. The are involved in killing civilians as well as terrorist acts. All this is a prelude to a US-NATO intervention.

Before tumbling over Ghadaffi in Libya, French and British covert military troops (special forces) were blowing up the country from inside.Western warships are now patrolling the oil ports while the citizens suffer. The whole infrastructure was bombed with 10.000 allied bombs.

The American ambassador left Syria and the US interests are now being covered by Poland. In Iran the US interests are taken care of by the Danish Embassy.

The Arab spring is one big hoax and an incentive by the west to break down their structures with the help of Muslim extremists who can and will not separate the Church and State. For that reason a democracy is not possible in Muslim countries.

iNews – AA 2002.

Volgens de Russische attache voor de VN zijn er gewapende groepen die in Syrie opereren. Deze zijn verantwoordelijk voor aanslagen, moorden en andere terreur. Dit is een voorbode voor een VS-NAVO aanval op het geografisch belangerijk gelegen land.

Voordat Ghadaffi werd vermoord waren er ook eenheden van de Franse en Britse special forces in Libie aanwezig om van binnen uit de boel te ontwrichten. Westerse schepen liggen voor de oliehavens en de rest van het land is in een chaos achtergelaten waarbij 10.000 bommen de hele infrastructuur hadden vernield.

De Amerikaanse ambassadeur heeft inmiddels Syrie verlaten en de VS belangen worden nu vertegenwoordigd door de Polen. In Iran worden de VS belangen behandeld door de Deense Ambassade.

De Arabische lente is een grote misplaatste grap en initiatief van het westen om de bestaande (macht)structuren te breken en chaos te organiseren. In moslimlanden is het namelijk niet mogelijk om op een democratische wijze te regeren omdat de Staat en de Kerk in de meeste moslimlanden niet gescheiden kunnen worden.

iNews – AA 2002.

SHARE

2 COMMENTS

Leave a Reply