Vele eigenaren van restaurants en winkels op Hato hebben dit jaar te horen gekregen dat zij hun bedrijven moeten sluiten. Hiermee dreigen er 100 banen verloren te gaan?

Curacao Airport Partners (CAP) die al in Zwitserse handen is en Curacao Airport Holding (CAH) zijn van plan om een openbare aanbesteding te willen organiseren voor de Food & Beverage outlets in the vertrekhal, waardoor bedrijven die al 10 jaar investeren en daar gevestigd zijn, zonder pardon de straat op worden gezet?

Geruchten doen de ronde dat verder alles al in kannen en kruiken is geschonken en buitenlandse bedrijven het grootste gedeelte van de F&B outlet gaan exploiteren. De huidige regering moet de lokale ondernemers wel blijven erkennen in vergelijking met een grote buitenlandse ondernemingen die het eiland op de grove wijze bezetten.

Op Curacao zitten er 11.000 mensen thuis of op straat zonder werk en vormt de toeristieche industrie een enorme bedreiging voor de lokale belasting betalers. Alles wordt afhandig gemaakt en aan buitenlanders aangeboden. De PAR/MAN coalitie degradeert hiermee de lokale tot tweede rangs burgers op hun eigen eiland.

Velen Curacaose bewoners hebben het eiland al verlaten om elders hun levenskwaliteit op te bouwen, want de corrupte regering op Curacao heeft onlangs ook al de 80/20 regeling ook aan de kant geschoven?

Curacao wordt op deze wijze geplunderd door buitenlandse entiteiten, die de krenten uit de pap stelen met behulp van politieke verraders die hun eigen land te koop aanbieden aan derden die geen bijdrage leveren aan de woonkwaliteit van de lokale bewoners. Hiermee is de economische deportatie een feit geworden.

Curacao Bombata / AA-Magnum Analyst Blog News 2017.

SHARE

1 COMMENT

Leave a Reply