For many citizens life became an illusion. Organized crime groups took over the island in the early sixties and a demonstration on 30th may 1969 pushed the dutch rulers out of Curacao. FOL took over the government and Curacao was taken into the unknown.

As of today we danced so many times with the devil that we do direct business with Satan now. Sex, drugs, gambling, prostitution and crime regulate the island of sin nowadays. There is not much the Dutch Justice Department can do anymore. To reorganize we have to go back to the roots of evil and build up from the start. This will take generations before any improvement can be sensed. In the meanwhile citizens struggle to make end meet.

iNews – Satanic invasion.

Voor velen is de waarheid een illusie, maar de feiten dwingen wel tot een bepaalde vorm van belevenis. Sinds de jaren ’60 nam de drugsmaffia het bestuur en andere zaken van het eiland over.

In 1969 werd er een grote opstand georganiseerd om de Nederlandse bemoeienissen aan de kant te schuiven. 30 mei 1969 werd een historische dag voor het eiland waar de bewoners vandaag de dag nog onder gebukt gaan. Curacao gleed af naar een 3e wereldland voor de inwoners, maar niet voor de bestuurders en andere gezagsdragers.

Tot op de dag van heden hebben wij zo vaak met de de duivel gedanst dat wij nu nog alleen met satan zaken doen. De goede mensen worden aan de schandpaal genageld en met riool roddel aan de kant geschoven. Iedereen bemoeit zich met andermans zaken en zelf heb je niets meer in te brengen.

Je familie, geliefden en eigendommen worden maximaal ondermijnd door de georganiseerde misdaad die door alle kanten van de maatschappij de hand boven het hoofd gehouden wordt. Als ratten in de val is overleven een doelstelling geworden. Maar hoe lang nog? We worden geregeerd door criminelen die hun weerga niet kennen. De Nederlandse Minister van Justitie kan voorlopig alleen maar meedoen aan de facade, waarbij de burgers steeds verder in de hoek gedreven worden.

iNews – BHZM.

SHARE

Leave a Reply