De Rechten van de Werknemers op Curacao worden met handen en voeten bestreden. Werk is een basisrecht om als mens mogen te ontwikkelen. Op Curacao worden we als Slaven, met en/of zonder werk, behandeld.

De huidige PAR regering drijft een koers in de politiek, gericht zodat werkelozen zich niet kunnen ontwikkelen, maar werkenden evenmin de kans krijgen om een Deugdelijk Leven op te Bouwen. Het indexeren van salarissen is een luxe geworden en dit is geen onderdeel van geldende arbeidsafspraken?

Volgens een onlangs gepubliceerd rapport van het Centraal Bureau van Statistiek (CBS) zijn de Kosten voor Levensmiddelen met ruim 25% gestegen, maar tegelijkertijd werden de salarissen keihard bevroren. Daarnaast is het Hoogste Inkomen in bedrijven ruim 20x dat van het Laagste Inkomen? Bijna 60% van de lokale bevolking leeft van een minimum loon.

De Vakbonden moeten beter optreden en de Staten moeten volledig geinformeerd worden, met betrekking tot de deplorabele arbeidsomstandigheden waarin mensen verkeren. De inkomsten verdeling op Curacao is op deze wijze een onderdeel van een dehumanisatie proces geworden, waarbij hebzuchtinge “Kapitalistisch Getinte Belasting Ontwijkende” entiteiten het voortouw nemen om grote winsten te boeken.

Schrijnende verhalen en voorbeelden worden systematisch gecensureerd door de volksvertenwoordigers en corrupte media. Dat kinderen die ongewassen en met honger naar school gaan spant De Kroon. Maar ook gezinnen die in auto’s slapen en huiskamers die ‘s avonds alleen door televisie verlicht worden is aan de orde van de dag. Dit is dus een groot maatschappelijk probleem wat de PAR/MAN niet wilen oplossen?

De ontsporing is het gevolg en resultaat van ongelijke scholingskansen, die deze structurele armoede, maar ook de hoge werkeloosheid veroorzaken. Dit lijdt allemaal tot buitensporige (jeugd)criminaliteit en economische deportatie van de landskinderen richting Europa! Daar vind het grootste gedeelte van de Curacaose bevoling wel werk en wordt dan niet als lui bestempeld!

Bij de overheids-nv’s kunnen de vet betaalde directeuren beter opstappen in plaats van dat het personeel aan de kant geschoven wordt. De bezoekende entiteiten moeten ook lokale burgers in dienst gaan nemen in plaats van gebruik te maken van onderbetaalde gastarbeiders die met behulp van mensen smokkelaars op Curacao belanden.

De PAR en de MAN nemen het alsmaar op voor derden die totaal niet aan de algemene ontwikkeling op Curacao bijdragen. Zij krijgen wel allemaal belastingvoordelen toebediend die lokalen niet mogen verwerven.

Dit fascistisch beleid behoort afgestraft te moeten worden, maar kranten zoals het AD glorifiseren deze rovende en plunderende netwerken, waarbij Den Haag er nog een schepje bovenop gooit om de misdadig verborgen discriminatie compleet te maken. De grootste bijdragende boosdoener in dit proces is “Dos Mundos” die de brug slaan voor de indringende kolonisten die de invasie en bezetting mogelijk maken.

De “Gewapende diensten zoals de Landmacht, het Korps Mariniers, RST en de Koninklijke Marine beschermen de elite tegen dit falende beleid. Wie er wat aan probeert te veranderen of er wat van zegt wordt door een “CIA Fire Sale” programma’ kapot gemaakt en aan de kant geschoven, of zoals Schotte door meervoudige NL’se rechters veroordeeld worden. Zo, niet wordt men zoals bij Wiels de hoek om gegooid! Wat nu dan?

Nadat de belastingbetaler heeft mogen opdraven voor de kosten van de infrastructuur (nieuwe pieren/ziekenhuis etc.), mag de burger niet meer meegenieten van de ontwikkeling. Alleen Europese NL’s die handelen in OG en andere belastingontwijkende vormen van zaken doen worden nu rijker.

De bevolking mag geeneens meer gaan bedelen onder toezicht van het CfT. Want ook dat wordt door volksverrader number one, marionnet Rhuggenaath pertinent afgewezen.

Antilliaans Nieuws Blad / AA Magnum Analyst Blog News Site 2017.

SHARE

Leave a Reply