Premier, Rhuggenaath zegt dat de PAR nauwer wenst te gaan samenwerken met Nederland. Curacao moest haar verloren autonome status al vaker inleveren, omdat politiek gezien, Den Haag al meerdere malen wist in te grijpen.

Tijdens de laatste parlementaire verkeizingen werd de democratie op Curacao al ondermijnd om een Nederlands gezinde kabinets formatie te kunnen blijven garanderen. Nu worden nog meer Nederlanders op cruciale posities geplaatst, om de verkapte dictatuur verder te versterken.

De tekorten op de Eilandsbegroting wordt zonder enige vorm van motivatie in de schoenen van de vorige regeringen geschoven, terwijl het CfT de touwtjes in handen heeft? De PAR landsverrader en ‘Public Enemy #1″, vertrok onlangs stiekum naar Nederland om met demisionnair premier Mark Rutte informeel in overleg te treden over hoe de kaarten geschudt moeten worden.

Het her-kolonisatie proces wordt ondersteund door zwaar bewapende entitieiten en gemaskerde ‘veiligheids’ agenten. De soldaten van de Nederlandse Landmacht, manschappen van de Koninklijke Marine en het zogenaamde Rijks Samenwerking Team (RST) controleren de invasie en bezetting van de autonome nep status.

Nederlandse ondernemers krijgen voorrang en beschikken over de middelen om Curacao letterlijk en figuurlijk onder de voet te lopen. Sinds de NL’se kwartiermakers zich vestigden op de Antillen steeg de werkeloosheid en nam de criminaliteit toe wat allemaal het gevolg was ongelijke onderwijs kansen.

Deze tot stand gekomen ellende wordt nu door de Nederlandse staat gebruikt om te touwtjes verder aan te trekken en het politieke vangnet verder af te sluiten. Volgens de Nederlandse plannologen ligt het in de bedoeling om de bevolking te verdubbelen van 150.000 naar 300.000 bewoners. Op deze wijze worden de kiesverhoudingen verder beinvloed en hebben de lokalen straks helemaan niks meer in de pap te brokkelen als het zo doorgaat!

Goed nieuws voor de gastarbeiders, die door mensensmokkelaars worden aangeleverd en zonder slag of stoot de benodigde vergunningen (Dos Mundos) toebedeeld krijgen. De toeristen fabrieken draaien op volle toeren, maar de centen worden bij de reisburo’s in het buitenland afgerekend. Een zeer kleine fractie stroomt uiteindelijk naar Curacao terug. Hiervoor werden afspraken gemaakt met de Centrale Bank.

Door over de afgelopen jaren de omzet belasting vrij te stellen voor deze sector, konden er honderden miljoenen uit de boeken weggesluisd worden, terwijl de hoge kosten voor de infrastructuur door de kleine man moest worden opgehoest. De landsverraders in de regering tekenden alle eigendommen, onder het motto ‘ontwikkeling’, van de bevolking weg. Het CTB kreeg de “Room Tax” in handen die door de kleine ondernemers werd afgedragen.

Alsof het allemaal nog niet genoeg was, wil Rhuggenaath van de PAR nu met NL’se gemeentes en NGO’s gaan samenwerken. De NGO’s zullen dan de laatste bezittingen van Curacao toeeigenen. De premier zegt dat hij wenst dat het eiland haar eigen verantwoording wil dragen. In de praktijk betekend dit dat de regering en de bevolking van Curacao de verantwoordelijkheid zal blijven dragen, terwijl de plunderaars hun vak verder uit kunnen oefenen.

De partij voor gerestructeerde Antillen (PAR) prostitueert de Landsbelangen en de Democratie in de meest extreme vorm van het woord. De corrupte nep media houdt de feiten angstvallig verborgen voor het publiek, zodat de bezoekende misdadigers hun buikje rond kunnen eten, ten koste van de belasting betalende, maar vooral noodlijdende ingezetenen op Curacao.

Ruim 250.000 Nederlanders vluchten uit het Kikkerland ieder jaar, met name om de beroerde levensstandaard om te zetten in meer levenskwaliteit. De NL’se TV programma’s moedigen het voetvolk aan om elders een domicile aan te vragen.

Nederland zelf kampt (volgens het CBS) op het ogenblik met 30 zelfmoorden en 18 huisuitzettingen per dag! Ongeveer 400.000 kinderen leven tegen de armoede grens, maar daar horen we naturlijk niks over in de nep media.

Crickey-Conservation-Society 2017.

SHARE

1 COMMENT

Leave a Reply