Onder het motto van dat niemand achter wordt gesteld op Curacao, opende premier Rhuggenaath Curacao Pride in Punda, waarbij hij tijdens een toes[raak bevestigde dat iedereen een plek zou hebben in de samenleving en kan bijdragen aan het welzijn en de vooruitgang van Curacao, aldus de PAR premier.

Bij de viering van Curacao Pride gaat het niet om een groep die haar zienswijze aan een andere groep opdringt, want bij Pride gaat het om het recht om de gelijke waardigheid en schoonheid van alle mensen te vieren. Curacao is een samenleving die mensen van allerlei achtergronden heeft verwelkomd en omarmd.

De Pride-evenementen moeten gezien worden als een deel van de reis van de mensheid om te emanciperen. Zij bieden in deze vorm ook de kans om hulde te brengen aan de karakters die instrumenteel waren in het proces om veranderingen tweeg te brengen.

De realiteit wijst echter anders uit. Curacao heeft te kampen met “ongelijke scholingskansen” die een zeer “hoge werkeloosheid” tot stand bracht, waaruit extreme “criminaliteit” vloeide sinds het aantreden van de PAR!

De lokale bevolking, zijnde de belastingbetalers, wordt systematisch uitgebuit door de volksvertegenwoordigers die opdracht hebben gekregen om de kas van toeristische industrie te moeten gaan spekken, waarbij de bevolking alle infrastructurele ontwikkelingskosten voorhaar rekening mag nemen, zodat de horeca sector en het daaraan gekoppelde zakenleven belasting afdrachten mogen ontwijken om zodoende opbloeien.

Als derden de kosten voor het zakenleven dekken, is ieder onderneming wel succesvol, dat is niet zo moeilijk. Tax-holidays en andere vormen van belasting ontwijking brengen geen geld in het laatje van de staatskans en zorgen dus voor de bestaande begrotingstekorten.

Zodra de burgers de kosten moeten dekken voor het hebzuchtige zakenleven op Curacao, is winst maken inderdaad niet zo moeilijk meer in deze kapitalistisch gegoten vorm. Goede voorbeelden daarvan zijn de CAP, CPA, Hotels & Resorts die de belastingbetaler uitbuiten om een succesvol bestaan op te bouwen ten koste van de samenleving en de ontwikkeling van de achtergestelde maatschappij.

Volgens public enemy number one, zijn deze bewegingen om veranderingen door te voeren evolutionair en niet revolutionair, zo betoogde de premier volgens een artikel in het AD. Ook zouden deze vormen van eenzijdige ontwikkeling kansen bieden aan de sameneving om “noodzakelijke” debatten te voeren om te proberen elkaar te gaan begrijpen volgens Rhuggenaath?

Persoonlijk gelooft deze politicus wel in wederzijds respect door empathie te tonen aan de mensen die zich verzetten tegen zijn manier van bewind voeren. Daarom roept hij iedereen op om deze “eenzijdige” reis en de zakelijke vooruitgang te vieren.

Het woord vrijheid en de misleiding om vrij geloof te laten belijden voerde de boventoon in zijn redevoering. Met Schotte uit de weg en Wiels op het kerkhof zal het herkolonisatie proces zich ongestoord kunnen gaan voortzetten.

In de praktijk zorgen de door de media verborgen feitelijke sociale wantoestanden voor de economische deportatie van landskinderen richting NL en het Europese vasteland, omdat er geen indexering werd toegepast, waardoor lonen werden bevroren om het zakenleven van laag betaalde loonslaven te voorzien.

Prijsverhogingen voor het levensonderhoud zorgen op deze wijze voor ethnische scheiding en verschoning van de lokale cultuur. De inzet in deze is om de toekomstige kiesverhoudingen zodanig te beinvloeden, dat het koloniale regime verder kan bouwen op haar bedroevende fundering.

Lang leve de mens, lang leve Curacao, met de gay pride beweging als voorbeeld om de emancipatie voor de achtergebleven landskinderen kracht bij te zetten. Rhuggenaath en zijn consorten gedragen zich een ware landsverraders, die het eiland in feite aan de hoogtste bieders verkopen en dat door de nep media laten verdoezelen.

De Curacao brain drain verschaft deze entiteiten de glorie te beamen, zodat deze met de veren van anderen kunnen pronken. De meest misdadige zet in dit geheel is dat de huidige regering als klap op de vuurpeil de belastingbetaler ook nog eens verantwoordelijk wenst te stellen voor de schade die de reizende zeespiegel met zich mee zal brengen voor de toeristen fabrieken die alle mooie plekjes op Curacao reeds mochten toeeigenen.

Zelfs als de gevolgen, zijnde de carbon footprint van deze hebzuchtige kapitalistiche industrie gedekt wordt door de belastingbetaler zal glorie de zaak en het zinkende schip uiteindelijk niet meer dienen.

Het resultaat van de horror show valt goed te vergelijken met de huidige situatie op St.Maarten waarbij de burgers geisoloeerd mogen toekijken hoe dictators zich mogen verrijken ten koste van samenleving. Dit beleid van lik me reet en stop je leuter in een kleuter zal zich nog wel gaan wreken in de toekomst. Niet alles onder de tropenzon draait namelijk nog om geld!

AA-Magnum Analyst Blog-Site News 2017.

SHARE

1 COMMENT

Leave a Reply