Het legale proces dat banken, cooperaties en corporatieve overheden gebruiken om beslag te leggen op bezttingen van nietsvermoedende individuen is een wereld fenomeen en verworven om, zoals gebleken voor honderden jaren achtereen van de bevolking te stelen.

Toen op Curacao, zo’n 20 jaar geleden de lokale middenklasse moest verdwijnen en deze gedeeltelijk naar het koude NL afreisden, waren het de banken die tot executie overgingen om de woningen van de middenklasse op scherp te zetten en te onteigenen.

Zaken met financiele schulden, zonder saneringen en/of deugdelijk werkende reorganisaties waren ten dode opgeschreven. Per saldo leven de banken van de rente over verworven leningen. Omgedraaid is het de bevolking die de rest van hun leven de rente zullen moeten aflossen.

Hiermee is de formule van de SS (Schuld Slaverij) een feit. We zijn en blijven nog steeds allemaal slaven zolang de ontwikkeling van deze maatschappij aan banken afhankelijk gesteld blijven worden.

De verzekeringen zijn de lachende derde, omdat zij alle risico’s (zogenaamd) herverzekeren en dit kapitaal op de maatschappij verhalen door de inkomsten met premies binnenhalen.

De wet verplicht de burgers om met deze instanties te werken, anders wordt ondernemen onmogelijk gemaakt. De vicieuze cirkel werkt alleen goed, als iedere schakel daar voordelen aan over kan houden.

Het zwaard van Damocles (fiscus) neemt de rest van de tegoeden van de burger in beslag. Degenen die aan het roer staan van de voortdurende slavernij-praktijken bouwen mooie huizen en leven in weelde en eten de krenten uit de pap.

De laatste centen van de burger belanden in de Horeca, waar de verslaafde individuen bij moeten komen van de maatschappelijke zweepslagen. Israel, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten bezitten het IMF, WTO, UN, om de banken en verzekeringen een dienst te doen.

Rothschild is de baas van alle Centrale Banken en daarmee de rijkste man op aarde. Zijn vermogen wordt geschat op $ 87.000.000 miljard, gelijk aan $12 million per inwoner op aarde.

En wij, de mens hebben het allemaal geeneens in de gaten, we leven er op los alsof het leven er vanaf hangt, welk leven zou je dan denken. Juist, ja, dat leven wat ons de illusie geeft dat we belangerijk zijn voor de maatschappij, maar niet in de maatschappij?

Morgen, weer een dag en dan herhalen we het ritme met veel plezier, zonder aan de eigen geest of die van anderen bij te dragen. Hypocrisie is de Diplomatie. Narcisten sturen de onregelde samenleving de afgrond in, zonder daar zelf nog van te profiteren. Geweldig!

Een duidelijke indicatie dat de moderne slavenhandel weldegelijk nog aan de orde is blijkt uit het feit dat het NL’se koninkrijk, behalve op de Antillen, de Dag van de Arbeid niet meer viert en/of als vrije dag op de kalender staat.

Crickey Conservation-Society.

SHARE

Leave a Reply