Bahrein kent al ruim een jaar ongewapende protesten waarbij Saoudi Arabische militairen ingezet worden om de opstanden de kop in te drukken. Tijdens de Grand Prix van de F1 wedstrijd in Bahrein kon de westerse entourage feesten terwijl op dat zelfde moment buiten het complex de dictatoriale monarchie de bevolking met zware middelen bestookten en onderdrukten.

Westerse mogendheden zoals de VS en het VK besteden geen aandacht aan de kwesties. De Arabische lente is een Arabische winterstorm geworden waarbij dagelijks vele doden blijven vallen. De westerse media censuur besteedt anderzijds wel aandacht aan een soevereign Syrie dat door het westen bewapende rebellen bestookt wordt en waarbij Assad evenals Ghadaffi uitgeschakeld moet worden.

De kleine groep overgebleven Arabische landen die bondgenoten van Washington en Londen zijn dansen naar de pijpen van de westerse oliemaatschappijen. Desondanks blijven de wereldolie- en voedselprijzen stijgen en wordt ook de westerse middenklasse met zware onrechtmatige maatregelen getroffen. Uiteindelijk zal het doel van de Bilderberg Groep gerealiseerd worden en de middenklassen wereldwijd op de knieen gebracht worden.

Het verschil tussen arm en rijk wordt steeds groter, waarbij de banksters een kardinale rol vervullen. De overbevolking van de planeet wordt op deze wijze gemanipuleerd en volgens deskundigen de komende jaren gehalveerd. Het gebrek aan landoppervlakte moet tot stilstand gebracht worden destemeer omdat de arme landen voor bevolkingsexplosies zorgen.

iNews – Maya Cosmogenesis 2012.

SHARE

Leave a Reply