Met nog zeven wedstrijden voor de boeg kan Feyenoord zich gaan opmaken voor het kampioenschap van Nederland. Over twee weken, op 2 April volgt nog de kraker tegen Ajax in Amsterdam.

Als Ajax nog aanspraak wenst te maken op de titel, moeten zij thuis minstens zegevieren tegen de club uit Rotterdam. Vandaag morste Ajax echter punten tegen Excelsior en bleef steken op een gelijkspel in de havenstad.

Feyenoord moet het verder thuis nog opnemen tegen Go Ahead Eagles (5/4), uit tegen PEC Zwolle (9/4) en op 16/4 thuis tegen de nummer 4 van de Vaderlandse competitie, FC Utrecht.

In de laatste drie ontmoetingen gaat Feyenoord nog op bezoek bij Vitesse in Arnhem (23/4) en bij stadsgenoot Excelsior (7/5).  Als laatste wedstrijd van het seizoen komt Heracles nog op bezoek in De Kuip (14/5).

De titel kansen van Feyenoord geven hoop aan de supporters van de top club uit Rotterdam. Ajax mag hopen op puntverlies van Feyenoord om eventueel nog aanspraak te maken op het NL’se kampioenschap.

Als het Feyenoord lukt om te winnen, mag het eindelijk weer eens in de Champions League gaan spelen en het opnemen tegen de Europese top clubs van weleer.

AD / Shoco Sport News 2017.

SHARE

Leave a Reply