Without Peter Stuyvesant (1612-1672), the Afro African population on Curacao would have not existed. According to the history, the Atlantic slave trade Curacao was introduced in 1662, in order to be the exchange outpost for the human labor trade between Africa and the American continent. Most slaves were sold to Brazil and the US.

Peter Stuyvesant also was the last director of New Amsterdam and had to surrender the Dutch colony to the British, which changed the name into New York. In a battle @ the Spanish controlled St.Maarten, Stuyveasant lost his leg in 1644. He was governor of Curacao from 1642 to 1644.

A statue in his honor was removed from a local school, stating the revolution of the African population on Curacao, by extremists who wrongly claim the island belongs to them now and that the Dutch still colonize the local civilisation which is actually basically build up out of Portuguese Jews, Arabs and Dutch blood lines.

The Dutch invasion of legend dying punks is on Curacao to stay. With help of corrupted organization such as the American DEA and the Dutch BAB and RST, locals can be rounded up to replace the cocaine shipment hierarchy. If you ain’t Dutch you ain’t much.

iNews – Crickey Amigu di Natura 2006.

Peter Stuyvesant (1612-1672) was de laatste Nederlandse Directeur Generaal van het huidige New York. De Engelsen namen New Amsterdam in 1664 over van de Nederlanders en veranderden de naam naar New York. In het zuidelijke gedeelte van Manhattan bouwden de Nederlanders een verdedigingsmuur langs Wall Street. Daarvoor van 1642-1644 was Stuyvesant directeur van de West Indische Compagnie op Curacao.

In 1644 viel hij het door Spanjaarden bezette St.Maarten aan en verloor daarbij zijn been. In 1662 werd Curacao het centrum van de Atlantische slavenhandel. De achtergebleven en niet doorgevoerde slaven van Afrikaanse herkomst vormen nu samen met de Portugese Joden, Libanese Arabieren en Nederlanders de lokale bevolking. Helaas bestaan hier op het eiland veel onduidelijkheden over.

Volgens de Afrikaanse deel van de bevolking behoort het eiland aan hun toe en zijn de Nederlanders simpelweg de kolonisten. Deze Babylonische spraakverwarring heeft op Curacao veel kwaad stof doen opwaaien en de door misdadigers ondersteunde regering Schotte hebben zelfs het Borstbeeld van het Peter Stuyvesant (College) daaropvolgend laten verwijderen. Ondanks dat een persoon uit Bonaire voor het bronzen beeld geld bood moesten lokale krachten het standbeeld laten vernietigen. Peter Stuyvesant heeft volgens de lokale interpretatie de gekleurde bevolking naar Curacao gebracht en is hij de schuldige van de ontwortelde cultuur.

Hoe, dan ook geen excuus voor Den Haag om een hernieuwde exodus van NL’ders in gang te zetten om de ligging van het eiland financieel uit te buiten. Een toezichthoudende entiteit bepaald samen met de centrale bank hoe de geld stromen mogen lopen en wie er per saldo van mogen profiteren. Als er iets fout gaat krijgt de Curacaowenaar daar de schuld van en alle goed ontwikelingen worden toegewijd aan de Euro-NL’er.

Sinds de herintroductie van NL’s toezicht rond 1991, moest de lokale middenklasse vluchten naar het ‘moederland’ om zich daar door de regen en kou het leven laten aanworstelen. De middenklasse op Curacao werd daaropvolgend vervangen door 4de rangs burgers uit het kikkerland, die hun rijtjes huizen mochten inwisselen voor alleenstaande villa’s met zwembad. Dos Mundos maakte deze herkolonisatie mogelijk.

Door ongelijke scholingskansen ging er nog een generatie verloren, waardoor de criminaliteit omhoog ging en er gevangenissen bijgebouwd moesten worden om de achtergestelde lokale bevolking op te sluiten. Er moe ruimte geschapen worden voor ontwikkeling, waarbij de toeristen sector als de trekpleister moet fungeren.

Met de DEA, BAB en RST wordt er een duwtje in de rug verleent om de nog overgebleven rechtvaardige burgers de nek om te draaien en deze afhankelijk te maken van de gastheren uit NL. De moderne slavernij is een fascistisch systeem geworden, en de hele kapitalistische instelling wordt daar op afgestemd. Met geld kan namelijk alles wat God verboden heeft.

Met de euro op zak, kan de NL’er nu de gulden twee keer uitgeven (wisselkoers), en dure auto’s aanschaffen die goed bij de villa passen. Met de AH op het eiland lijkt het net zomer in NL. De hele dag dronken rondbrengen wordt nu een jaarlijkse aangelegenheid.

Red.iNews – CAdN 2006.

SHARE

Leave a Reply