According to the WWF there are about 3200 tigers left in the wild and their habitat. Due farming, poaching and spreading of the human population the tiger could be instinct within a couple of decennia.

Therefore it is very important that we humans should start to respect our nature as we are part of it. If the wildlife cease to excist, we will follow.

iNews – Crickey Amigu di Natura.

Volgens het WNF van wijlen ZKH Prins Bernard zijn er nog maar 3200 tijgers over in het wild. Door boskap voor agrarische gebieden en het spreiden van de landelijke woongebieden door de toename van de wereldbevolking komen de meeste wilde diersoorten in levensgevaar.

Daarom is het van zeer groot belang dat wij als mensheid onze afkom en onze natuur veel beter gaan respecteren. Als de natuur om ons heen verdwijnt dan volgen wij automatisch met alle techniek en wijsheid die wij hebben. De ecologische balans wordt zodanig verstoord dat gletsjers smelten, zeehoogtes toenemen en uiteindelijk de gehele kringloop stopt met bestaan zoals wij dat kennen.

iNews – Crickey Amigu di Natura.

SHARE

Leave a Reply