Op zaterdag 7 Mei, 2016 werd in de gloeiende hitte het club kampioenschap van Emmastad afgesloten. Na drie dagen golf, wist Said Flores het in de play-offs van Rick Adriaans te winnen.

Met deze tiende overwinning brak Said Flores het record van wijlen Emmastad clubkampioen Robbert Zingel. Beiden wisten ze negen keer de titel te veroveren. Dit weekend gooide verdedigend kampioen en voormalige piloot er nog een schepje boven op.

Nog nooit wist iemand op Curacao tien keer kampioen te worden in golf sport. Said Flores werd voor de eerste keer Emmastad clubkampioen toen de golfclub nog bij de Shell hoorde. Hij was toen 17.

Op de laatste dag wist een andere 17-jarige, namelijk Malik Levens, zich ook bij de beste drie te scharen, maar kwam in de play-off iets tekort om z’n droom te kunnen verwezelijken. Maar Malik is nog jong en heeft nog een mooie toekomst voor zich als hij doorgaat met deze toch wel moeilijke sport.

Intussen mag de CGSC de heer Flores wel ere-lid maken van de club om zodoende de traditie op een waardige en passende wijze te classificeren. Bij de dames won Ploeme Taams het clubkampioenschap van Emmstad dit jaar.

Shoco Sport News 2016.

SHARE

Leave a Reply