With people withdrawing $898 million in one day the greek crisis seems to get worrisome. In Italy the government took scary measures and lifted the retirement age with 6 to 7 years. People already retiring are the ones most severely hit. They are forced to get a loan with a high interest. The banks cash in on this disaster, the same banksters who created the economic crisis. The Greeks won’t let it come this far and will vote to get their Drachme back so they can recover without insulting the elderly who builded up the country after the second world war. Staying in the eurozone will demolish whole generations of taxpaying citizens. A cruelty beyond human standards.

iNews – Abna Advies / Yahoo.

Vandaag hebben de Grieken voor bijna een miljard dollar geld van hun rekeningen afgehaald. De Duitsers, maar ook de Nederlanders zijn niet bepaald meer welkom in de griekse binnensteden. Hier zitten alle werkelozen op pleintjes te bedelen om geld zodat ze die dag nog kunnen eten. Geert Wilders wilden de Grieken geen geld lenen en de Duitsers met Goldman Sachs voorop worden als de boosdoeners en veroorzakers van de crisis gezien. Voor de Griekse economie is het beter om (tijdelijk) uit de euro te treden. Niet goed voor het EU imago, maar wel kansrijker voor de griekse economie.

In Italie werd vandaag de maatregel genomen dat de pensieonleeftijden met 6 tot 7 jaar opgeschroefd worden. Voor Italianen die nu al pensioen ontvingen is dat een regelrechte ramp, omdat zij nu naangewezen zijn op de banken om met een dure lening met hoge rente de periode dienen te gaan overbruggen. Een compensatieregeling lijkt niet haalbaar en de banken strijken weer munt op uit de door hun verzorgde crisis. Dat willen de grieken niet en dat valt ook wel te begrijpen.

Red.iNews – Abna Advies / Wikipedia

SHARE

Leave a Reply