De Haagse dictator Mark Rutte en de zijnen liepen triomfantelijk een zegerondje door Otrabanda en kondigde daarmee feitelijk officieel een Staat van Beleg aan.

Nederland zal zich meer gaan moeten bemoeien met de politiek op Curacao, wat inhoudelijk betekend dat er een Rijksmaategel van Bestuur werd afgekondigd, voordat het kabinet straks in Nederland omvalt.

Met tien verschillende gewapende diensten (o.a. VKC, Landmacht, FOL, RST, KPC, Atrako Team, Mariniers, DEA, FBI en Marine eenheden) kan de druk nu wel worden opgevoerd om de zogenaamde autonome democratie verder te laten ondermijnen.

Fort Amsterdam werd sinds 10-10-10 onder het mottto “Autonome Status” al geregeerd vanuit Den Haag, met het Cft als Zwaard van Damocles.

Volksvertegenwoordigers zoals wijlen Helmin Wiels en gedetineerde Gerrit Schotte werden reeds aan de kant geschoven om verder de weg vrij te maken voor het vijandig privatiseren van de meest rendabele publieke eigendommen.

Sinds het aantreden van de zogenaamde PAR coalities ging de levensstandaard van de lokale bevolking hard achteruit. De koopkracht van de bevolking werd op een wrede wijze en ter kwader trouw aan banden gelegd in ruil voor de huidige herkolonisatie.

Nederlandse zakenlieden kregen het voor het zeggen op Curacao, waarbij de staatskas leeggestolen werd door rovers en plunderaars uit o.a. de belasting ontwijkende toerisme industrie.

In het Westen noemt men de definitie van deze methode, zaken doen en handel drijven met de wettelijke eigendommen van een ander.

De prijsverhogingen van eerste levensbehoeften werd samen met stijgende onroerend goed prijzen de bevolking teveel. De eonomishe deportatie werd daarmee in gang gezet, waarbij men met behulp van de groeiende mensenhandel nog lagere loonkosten kon afdwingen.

Een avondje uiteten voor een zinderend echtpaar staat gelijk aan twee weken onderstand’s uitkering voor de verarmde familie.

Helaas heeft deze ditatoriale kapitalistische formule haar beste tijden nu wel gekend. Piet Heijn en Kapitein Blauwbaard waren de voorgangers van de revolutie maar de geesten van de rovers en plunderaars zullen nu moeten toegeven dat deze koloniale rip-off tijden binnenkort toch echt voorbij zijn.

London, Washington en Parijs zijn daar de goede voorbeelden van. Met het falende Brexit in GB, de Government Shut Down in de VS en de Gele Hesjes opstand in Frankrijk en Europa kent deze fascistische vorm van dicteren geen toekomst meer.

Nederlandse rijksambtenaren proberen in angst de laatste middelen nog uit de kast te toveren, maar een steeds armer wordende bevolking kan de financiele druk niet meer aan.

Narcostaat Nederland zal het nu met de inkomsten uit de drugshandel (XTC en Coke)  moeten doen en de Antiliaanse eilanden blijken daar uitermate geschikt voor te zijn. De on- en offshore geld wit-wasmachines draaien daarom ook op volle toeren.

De private centale bank zorgt wel voor de desbetreffende vergunnigen, zodat de onroerend goed markt stevig uitgebreid kan worden ten koste van het algemeen belang.

Voor het einde van deze maand zullen de vakbonden mega protesten aankondigen, waarbij het onderbetaalde personeel werkzaam bij Damen Shipyards, Kas di Kultura, Selikor en het Hospitaal zullen gaan demonstreren.

ABC Flash Point Colonization News 2019.

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Zionist SwampKarago Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Karago
Guest
Karago

De NL’se bezetting en het daaraan verbonden massa toerisme springt de ban uit.